Over ons

Autoservice van der Wal

Autoservice van der Wal is dé vriendelijke en voordelige universele garage in Midden Friesland. Wij staan klaar voor onderhoud, reparatie of Apk keuringen van uw auto. Ook voor de aanschaf van een gebruikte occasions kunt u bij ons terecht. Zit uw ideale occasion er toch niet bij? Dan gaan we voor u op zoek naar de ideale auto aan de hand van uw specifieke wensen.

Bekijk al onze diensten of maak gelijk een afspraak via 0614529151.

Frederik van der Wal

Frederik van der Wal

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij een Peugeot Dealer ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Een gekoesterde droom is werkelijkheid geworden, want ik mocht begin 2018 de deuren openen van Autoservice van der Wal.

Kris van der Goot

Kris van der Goot

Sinds 2017 ben ik actief als automonteur, waarbij ik bij verschillende bedrijven ervaring op heb mogen doen. Frederik begon Autoservice van der Wal en ik was gelijk enthousiast, we hadden het er namelijk wel eens over hoe tof het ons leek om dit over een tijdje samen te mogen doen. Door de toenemende vraag zijn wij eerder gestart dan wij hadden verwacht en door de goede communicatie en taakverdeling weten wij precies wat we aan elkaar hebben.

Menu
× Hoe kan ik je helpen?