Granulaatreiniging

Met onze granulaatreiniging krijg je een snelle service en geen onverwacht hoge kosten. Verontreinigde in- en uitlaatkanalen leveren echter vaak complexe reparaties op. Om zowel tijd als kosten drastisch terug te dringen reinigen wij met het Valve Clean granulaat systeem.

De granulaat kleppenreiniger zorgt ervoor dat demonteren van de cilinderkop niet nodig is, wat een 50% snellere service oplevert en de klant tot wel 2.000,- euro kan besparen. Hoe dat werkt?

Vervuilde kleppen reinigen met granulaat

Een speciaal granulaat, met specifieke korreling en geometrie wordt gebruikt om verontreinigingen van de kleppen en uit de kanalen te stralen. Vervolgens worden de verontreinigingen weggezogen. In combinatie met een neutralisatieoplossing blijven er geen resten achter. Dit voorkomt mogelijke beschadigingen ten gevolge van restanten die in de verbrandingskamer terecht kunnen komen.

Wanneer moet er worden gereinigd?

De uitlaatkanalen dienen gereinigd te worden wanneer de volgende symptomen zich voordoen in een rijdende auto:

  • Vermogensverlies
  • Haperende ontsteking
  • Onregelmatig stationair lopen
  • Foutcode (bijvoorbeeld compressieverlies, foutief lucht/brandstofmengsel,…)
  • Oplichten van het motor controlelampje
Granulaatreiniging

Voordelen voor jouw als klant

De granulaat kleppenreiniging is een materiaalbesparende methode, zonder gezondheidsrisico. Ook sluit de reiniging risico op motorschade uit. Dit maakt het product tot een zeer klantvriendelijke oplossing. Onze monteurs kunnen een first time fix waarborgen.

Menu
× Hoe kan ik je helpen?